Søer til køerne

Søer til køerne

Så har Trædballe Skov og Anlæg lavet søer til køerne. Vi håber at det løser vores vandproblem.

 

Installationen af vandtruget

Desværre har kilden i dyrefolden igen været udtørret, så bestyrelsen har set sig nødsaget til at etablere en fast vandforsyning til dyrene fra Nederager 18.

Dvs. nedgravning af en slange, som er påført en vandmåler og som føres ned til et vandkar med ”svømmer”. GFBV takker hermed ejeren af Nederager 18 for hjælpen under etableringen.

Dyrefolden er atter taget i brug

Dyrefolden er atter taget i brug

Den 4. maj bød Grønt udvalg 2 kreaturer velkommen til dyrefolden. Eftersom foråret har været lidt køligt, er græsset i langsom vækst, så i første omgang er der kun 2 stude, men der kommer nok én til senere. Studene er halvandet år gammel og er en blanding af 3 racer,

jersey, sortbrogede og røde.

 

Den første halve time var de stille og spiste ivrigt, derefter løb de op og ned af skrænten og begyndte at undersøge deres sommerbolig. Kreaturerne skal afgræsse dyrefolden indtil midt i oktober.

De tilhører gårdejer Erling F. Madsen som driver et økologisk landbrug.

 

Forårsrengøring – affaldsindsamling april 2017

Forårsrengøring – affaldsindsamling april 2017

Igen i år, i den første weekend i april, var der affaldsindsamling i vores grundejerforening. Det arrangeres hvert år i samarbejde med Grønt Forum Vejle Kommune og Danmarks Naturfredningsforening. Grøntudvalg udleveret handsker og poser til de fremmødte. I år havde vi fokus på vores fælles grønne områder og legepladserne.

 

Gavekortet til P.A. Andersen blev vundet af familien fra Kornager. De var meget engagerede og gjorde en grundig indsats for nærområdet.

Vel mødt igen til næste år den første weekend i april.

 

 

Vejle Kommune ruller den sorte løber ud

Vejle Kommune ruller den sorte løber ud

Vejle Kommune lægger i 2016/2017 ny asfalt på 228 km veje rundt omkring i hele kommunen. Det er et historisk stort projekt – strækningen svarer til over 10 procent af alle asfaltveje i Vejle Kommune.

I den forbindelse inviterer Vejle Kommune alle borgene i Bredballe Villapark til Skurmøde / informationsmøde om asfaltprojektet

Torsdag den 30 marts 2017, mellem kl. 15:00-18:00.
Sted: Parkeringspladsen ved Bredballe Center

Læs mere her, og se oversigtskortet over hvilke veje der bliver berørt.

 

 

 

 

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Bestyrelsen indkalder til ordinær generalforsamling jf. vedtægterne mandag, den 13. marts 2017 kl. 19.30 i Sognegården. Indkaldelsen bliver husstandsomdelt senest 8 dage før generalforsamlingen. Læs den allerede her.

Generalforsamlingen er annonceret i hhv. Ugeavisen Vejle den 8.2 samt Vejle Amts Folkeblad den 11.2.17.

 

 

Infohæfte “Året der gik 2016”

Infohæfte “Året der gik 2016”

Dette års infohæfte er nu blevet husstandsomdelt, men kan også hentes her.

God læselyst!

Venlig hilsen,

Bestyrelsen

Kvierne siger farvel

Kvierne siger farvel

Afgræsningssæsonen er ved at nærme sig sin afslutning og “vores” kvier hentes hjem i løbet af oktober. Alle 3 har det godt, men desværre aborterede den ene kvie sin kalv for nogle uger siden.

Dyrefoldens vandhul er mod alt forventning tørret ind, så vi får lov til at hente vand fra Nederager 16 til den store stålbalje, der er placeret ved dyrefoldens indgang.

Vi siger tak til landmand Erling Fischer Madsen for lån af kvierne og til alle de frivillige medlemmer der har været kopassere i denne sæson. Der er sendt en invitation ud til kopasserne til et lille traktement samt info omkring rabat ved køb af kød.

Hvis du har taget nogle gode billeder af dyrene, må du meget gerne sende dem til hjemmesideudvalget på info@bredballe-villapark.dk. Det kan være at de kan bruges på Grundejerforeningens hjemmeside www.bredballe-villapark.dk. På forhånd tak.

Venlig hilsen,

Grønt Udvalg