Foreninger

Foreninger

Rigtig mange foreninger har hjemsted i Bredballe, nogle med mere tilknytning til lokalområdet end andre. Nedenfor finder du et udpluk af dem – bemærk at titlerne er link til de respektive foreningers hjemmesider:

 • Bredballe Antennelaug
  Bredballe Antennelaug blev stiftet i 1978. Lauget har siden da fulgt med udviklingen og står i dag som en meget konkurrencedygtig og professionel udbyder af antennesignaler. Antennelauget har hjemme i Bredballe og dækker det meste ovenfor jernbanen.
 • Bredballe Dancers
  Klubben, som har 20 års jubilæum i 2014, har ca 170 medlemmer og danser 3 slags dans – Linedance, Traditional og Modern Squaredance.
 • Bredballe Gospel Choir
  BGC havde sin spæde begyndelse i november 2007 i anledningen af Bredballe Kirkes 100 års jubilæum. Koret begyndte med en gospelweekend, hvor ca. 22 mødte op. Efter et par sæsoner som projektkor med få øvegange i hhv. forårs- og efterårssæson samt 4 gospelgudstjenester fordelt over året, blev koret med stor opbakning fra Bredballe Kirke etableret som forening med egen bestyrelse og tæller i dag ca. 40 aktive sangere, der alle brænder for gospel! Koret øver ca. hver anden tirsdag kl. 19.15 til 21.30 i Bredballe Kirke, Kirkebakken 46, 7120 Vejle Ø.
 • Bredballe Idrætsforening
  Foruden fodbold, tilbyder Bredballe IF også badminton, gymnastik, svømning, og Tennis. Besøg hjemmesiden for mere info.
 • Bredballe Karateskole
  Bredballe Karateskole er organiseret i både stilart og generel karate, med stilartforbindelse til wado DK, som organiserer wadokai i Danmark.
 • Bredballe Lokalhistoriske Forening
  Foreningen er stiftet i 1994, og fungerer i samarbejde med Vejle Stadsarkiv, som en del af lokalhistorisk arkivsamarbejde i Vejle Kommune. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til Bredballes historie og medvirke til at bevare egnens værdier gennem lokalhistoriske skrifter og vandringer i området. Endvidere at indsamle arkivalier, billeder, billede- og lydoptagelser, trykt materiale og andre data uanset medium af ikke-statslig herkomst med tilknytning til Bredballe.
 • Danmarks Digitale Antenneforening
  Danmarks Digitale Antenneforening blev stiftet den 22. juni 2009 af en gruppe borgere i Bredballe i Vejle
  Årsagen
  til en gruppe borgere stiftede denne forening var at bryde et monopol som kommunerne i Danmark havde bygget op omkring de bestående antenneforeninger med stavnsbinding af borgerne.
  Hvis du ønsker fiberløsning kan du med fordel kvalitets og prismæssig kontakte os på vores hjemmeside dda-forening.dk
 • KFUM spejderne
  KFUM spejderne holder til i spejderhuset ved Ekkodalen 2, 7120 Vejle Øst.  KFUM spejdernes motto er: Spejder er ikke noget man “går til” – det er noget man er. Nøgleordene er selvstændighed, ansvar, demokrati og respekt for mennesker fra alle kulturer. KFUM-Spejderne er tilknyttet den danske folkekirke. 
 • Seniorklubben
  FrivilligCenter & Selvhjælp Vejle (FCSV) er en selvstændig forening for frivilligt arbejde. Vi synliggør det frivillige arbejde i Vejle og omegn, tilbyder lokaler og anden hjælp til foreninger og klubber og har mange aktiviteter og tilbud, som alle mennesker kan få gavn af uanset alder. Vi hjælper også videre til andre relevante tilbud.
 • Ørnebjerg Spejderne
  Vi er en velfungerende DDS spejdergruppe (De blå spejdere). Vi har spejdere i alle aldre: mikro, mini, junior og storspejder (troppen) og holder til i spejderhuset ved Ekkodalen 1, 7120 Vejle Øst.