Orientering om legepladser

Kære brugere

Vi takker for jeres interesse omkring brugen af Grundejerforeningen Bredballe Villaparks legepladser.

 

Legepladser

Grundejerforeningen Bredballe Villapark repræsenterer 8 legepladser i området hvor kun 3 af dem er lukket. Det er de 3 størreste legepladser. Så der er mulighed for en hyggelig gyngetur på en af de små områder. De andre legepladser i Bredballe er ikke i Grundejerforeningen Bredballe Villaparks regi.

 

Retningslinier

Regeringen og myndighederne har som led i indsatsen mod spredning af COVID-19 i Danmark taget en række tiltag med henblik på at nedbringe antallet af sociale kontakter, sikre behørig afstand mellem danskerne. Bredballe Villapark har valgt at følge retningslinierne og sammen være med til at bekæmpe COVID-19. Grundet lukning af legepladserne skyldes at der var alt for mange samlet på et lille område blandt voksne og børn.

 

Typer af materiale

Coronavirus er smittefarlig i luften, på rustfrit stål og plast. Corona-virussen kan overleve op til 2-3 døgn på plast og rustfrit stål. Når Vejle Kommune har valgt, at åbne op for nogle af deres legepladser skyldes det, at deres legepladser hovedsagligt består af træ. Grundejerforeningen Bredballe Villaparks mange legepladser består meget af en kombination af rustfri stål, vedligeholdelsesfri plast og træ.

 

Genåbningen

Grundejerforeningen Bredballe Villapark følger udvikling omkring gældende forbud mod større forsamlinger samt spredning af COVID-19 hen over sommeren og frem til den 1. september 2020.

I vil naturligvis blive orienteret om genåbningen af legepladserne her på siden.

 

Med venlig hilsen

Grundejerforeningen Bredballe Villapark

Udgivet i Ikke kategoriseret.